MANİSA / SARUHANLI - Saruhanlı Nuriye Ortaokulu

Ara

Ortaokul kapsamında gerçekleştirdiğimiz 'En Temiz Sınıf' uygulamamızda haftanın 1.'si 6/A sınıfı olmuştur. Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ara

Ortaokul kapsamında gerçekleştirdiğimiz 'En Temiz Sınıf' uygulamamızda haftanın 1.'si 5/A sınıfı olmuştur. Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Öğretmenler, yeni nesil sizin eseriniz olacaktır. M. Kemal ATATÜRK

Ara

Ortaokul öğrencilerimizle gerçekleştirdiğimiz kermese ait görseller haber içeriğindedir. Emeği geçen tüm velilerimize, öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu kafidir.

Kızılay Haftası

Cumhuriyet Bayramı

Ekm

Ahilik Kültürü Haftası kapsamında okulumuzda kutlama programı gerçekleştirildi. Emeği geçen tüm öğretmenlerimiz ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

2021 - 2022 Eğitim - Öğretim yılı 8/A mezuniyeti

Futbol ve Voleybol Turnuvası

7/A Sınıfı kahvaltı etkinliği

May

10 Mayıs - 16 Mayıs Engelliler Haftası'nı kutladık. Engelli insanları bir nebze olsun anlamaya çalıştık. Onların da toplum içerisinde var olduklarını,

engeli olan bireylere sosyal hayatta nasıl yardımcı olabiliriz, çevre koşullarını nasıl düzenleyebiliriz gibi konuları öğrendik. Bu belirli gün ve haftanın

hazırlanmasında emeği geçen Özel eğitim öğretmenlerimiz Tuğçe ATAŞ ve Arzu KIRCA'ya teşekkür ederiz.

Nis

23 Nisan ulusal egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı büyük bir coşkuyla kutladık. TBMM'nin açılışının 122. yıldönümünde ulusal

egemenlik kavramını çocuklarımıza öğretirken aynı zamanda Atamızın bu önemli günü çocuklara armağan ettiğinin bilincinde onların

bayramlarını yaşamalarına yardımcı olmaya çalıştık. Bu önemli günün hazırlanmasında emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve

öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

''Şehrim Benim Evim'' projesi kapsamında Manisa Spil Dağı Milli Parkı'na gezi düzenledik. Milli park, Spil Dağı'na ait endemik bitki türleri, yılkı

atları ve doğanın eşsiz güzelliğini eğlenceli bir şekilde öğrendik ve gözlemledik.

Bu güzel gezide bizlere yardımcı olan Milli Park şefi Özcan Bey'e ve tüm personele teşekkür ederiz. Ayrıca gezide emeği geçen tüm öğretmenlerimize

teşekkür ederiz.